TERMENI SI CONDITIIPrin accesarea site-ului www.eventsinbucharest.ro inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI


Prezentul site web, denumit in continuare www.eventsinbucharest.ro este un site de informare cu privire la evenimentele InterContinental® Bucuresti, situat pe Bd. Nicolae Balcescu nr. 4, Sector 1, Bucuresti. Continutul site-ului este public, iar accesul la informatii este permis oricarui utilizator care doreste sa afle mai multe detalii despre ofertele InterContiental®: Corporate, Sunday Brunch, Nunti, evenimente speciale. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a face orice modificari de structura si continut pentru www.eventsinbucharest.ro, partiale sau totale, in orice moment, fara a notifica in prealabil vizitatorii site-ului.

1. Continut

Continutul site-ului este destinat uzului personal, fara scop direct ori indirect comercial. Toate materialele prezente pe site (incluzand, dar fara a se limita la: texte, informatii, fotografii, tururi virtuale, date s.a. - generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
Site-ul si continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site-ul si/sau continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre www.eventsinbucharest.ro.
Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al www.eventsinbucharest.ro.
www.eventsinbucharest.ro nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.
Toate informatiile prezentate pe site au caracter informativ. www.eventsinbucharest.ro nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea personala.

2. Drepturi de autor

Toate drepturile sunt rezervate www.eventsinbucharest.ro. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
Preluarea informatiilor de pe site-ul www.eventsinbucharest.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al continutului informativ si maximum o poza. La sfarsitul materialului de pe site-ul dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul "Citeste despre [titlul] http:// www.eventsinbucharest.ro /", cu link pe textul "[titlul] pe http:// www.eventsinbucharest.ro /" catre pagina www.eventsinbucharest.ro

3. Politica de confientialitate

Site-ul www.eventsinbucharest.ro este un serviciu furnizat de catre www.eventsinbucharest.ro si care va fi numit in continuare "site".
Site-ul www.eventsinbucharest.ro este un site de limba romana, creat, dezvoltat si operat de www.eventsinbucharest.ro si caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, eventualele uneltele interactive, paginile personale in oricare dintre paginile site-ului.
www.eventsinbucharest.ro nu va fi considerat responsabil pentru orice incalcare a acestor termeni de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu utilizati serviciile acestui site. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca termenii de utilizare au fost modificati. Utilizarea in continuare a site-ului implica acceptarea de catre dumneavoastra a acestor termeni de utilizare.
www.eventsinbucharest.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti termeni de utilizare cu termeni aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni i se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti temeni aditionali fac parte din termenii generali de utilizare si se supun acelorasi reguli.

TERMENI SI CONDITII NEWSLETTER

1. Inregistrare

Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false, precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

2. Conditii de utilizare

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

3. Date cu caracter personal

Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.
Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

4. Responsabilitate

Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.
Politica anti spam SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

5. Incetarea furnizarii serviciului

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.
SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

6. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA este inregistrata.

7. Date De Contact

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail dana.chiriac@ihg.com

8. Clauze Finale

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.
Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL