Corso Terrace Party

Cum a fost la petrecerea de re-deschidere a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”.

petrecere deschidere terasa
Petrecerea de re-deschidere a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”- prima terasa din Bucuresti ce poarta numele renumitei marci de sampanie - a fost organizata in acest an in parteneriat cu Camera de Comert Romania Portugalia si a marcat si sarbatorirea Zilei Nationale a Portugaliei.
 
Peste 100 de celebritati, clienti, invitati ai camerei de comert, reprezentanti ai hotelului si ai companiei De Silva Exclusiv, importatoarea sampaniei, au participat la eveniment. Intre acestia Daniela Nane, Amalia Enache, Ilie Nastase, Cristina Cioran, Dana Savuica, Stelian Milu, Dana Gont, Cristi Dandes, Adina Halas, Dan Mihai Balanescu, Andrei Nourescu s-au bucurat de o seara cu delicii culinare portugheze si ritmuri de Fado in compania lui Ricardo Caria.
 
Invitatii prezenti s-au bucurat de sortimentele de sampanie Veuve Clicquot si Veuve Clicquot Rich cu gheata si fructe, legume sau ceai negru. Acestea se regasesc in noul meniu al terasei, care propune si o serie de cocktailuri noi pentru sezonul care abia a inceput, alaturi de salate, platouri orientale sau romanesti, smoothie-uri si snacks-uri.
 
"Suntem bucurosi sa redeschidem in acest an terasa de vara Corso by Veuve Clicquot inspirati de exuberanta, spiritul explorator si culorile gastronomiei portugheze. Sarbatorim in această seara, de Ziua Nationala a Portugaliei, similitudinile dintre culturile noastre - latinitatea, istoria europeana comuna si pofta de viata" a spus Carmen Cristea, director general interimar al Hotelului InterContinental Bucuresti.

Pentru iubitorii preparatelor portugheze, rasfatul continua si in perioada 11-13 iunie cu ’’Flavours of Portugal’’, un meniu special portughez, servit la cina atat la Braseria Corso cat si la restaurantul  Modigliani. Meniul este o sarbatoare a gusturilor: ’’Ameijoas a Bulhao Pato’’, ’’Bacalhau Com Natas’’, ’’Baba de Camelo’’ si vin de Porto, sunt preparatele care vor transforma o cina obisnuita intr-o calatorie culinara. Meniul complet al terasei poate fi vazut aici. 

Terasa de vara Corso by Veuve Clicquot, se afla la parterul Hotelului InterContinental Bucuresti, cu intrare directa din Bulevardul Nicolae Balcescu, avand  25 de locuri la masa si in gondole.
Terasa este deschisa zilnic intre orele 6.30 - 22.30, fiind locul perfect pentru a savura cafeaua de dimineata, dar si pentru a va racori cu un cocktail in timpul zilelor toride de vara sau pentru a va relaxa seara cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot si un platou delicii culinare, impreuna cu prietenii.
 
Rezervari la : 0799 994 995 sau bucharest.restaurants@ihg.com.

***

Vezi mai multe detalii despre petrecerea Corso in articolele din Forbes sau Revista Tango
 

petrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasapetrecere deschidere terasa
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL