Nunți

Cu facilități de ultimă oră și cele mai bune servicii personalizate, cea mai frumoasă zi din viața ta poate fi magică. Coordonatorul evenimentului te va ajuta să planifici totul până în cele mai mici detalii pentru ca nunta ta să fie exact cum ți-ai închipuit.

Nunți de vis

Facilitățile noastre de ultimă oră și serviciile de înaltă calitate vor face ca cea mai frumoasă zi din viața ta să fie exact așa cum ți-ai imaginat-o. Coordonatorul evenimentului te va ajuta să planifici fiecare detaliu, astfel încât totul să decurgă perfect.

Sala Fortuna: De la etajul 21 al InterContinentalului, Sala Fortuna domină orașul, oferind oaspeților o perspectivă unică. Cu design contemporan și o capacitate de 120 de invitați, Sala Fortuna e dotată cu echipamente audio-vizuale de ultimă oră și sisteme de iluminat care te vor ajuta să-ți personalizezi petrecerea.
Sala Rondă: Una dintre cele mai impresionante săli de bal din oraș, Ronda este perfectă pentru o nuntă fastuoasă. Elegantă și sofisticată, această sală poate găzdui nunți cu până la 250 de invitați. Operele de artă valoroase cu care este decorată îi dau un aer nobiliar unic.
Sala Rapsodia: Candelabre elegante, remarcabile picturi în ulei și superbe decorațiuni baroce alcătuiesc cea mai rafinată sală de bal. Rapsodia e potrivită nunților de dimensiuni mai restrânse, cu până la 90 de invitați. Poți folosi Salonul Oglinzilor pentru o primire plină de stil sau ca să organizezi o petrecere dedicată copiilor.

Testimoniale
"Vrem să mulțumim echipei InterContinental pentru că ne-a dat ocazia să ne amintim de nunta noastră cu multă plăcere: organizare impecabilă, mâncare delicioasă, priveliște extraordinară!"
Mire & mireasă
Nunți 2014

Rezervați-vă sala

Solicitarea ta a fost trimisă cu succes

Echipa noastră te va contacta pe email în urmatoarele 48 de ore. Iți multumim!

Hotel InterContinental București - Nunți

Rețeta unei nunți de vis

Descoperă la InterContinental București rețeta unei nunți memorabile.

Vizitează pagina
nunti-2018

Rolul cel mai important pentru un Wedding Planner

Interviu cu Silvia Drăgan, Wedding Planner.

Vizitează pagina
petrecere deschidere terasa

Corso Terrace Party

Cum a fost la petrecerea de re-deschidere a terasei de vara „Corso by Veuve Clicquot”.

Vizitează pagina

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL