Mai mult decât o vizită a obiectivelor turistice din București

hotel-centru-istoric-bucuresti-aproape-de-centrul-istoric
Bucureștiul este, fără îndoială, o experiență de neuitat pentru cei care îl vizitează, fie că sunt locuitori ai orașului sau turiști. La nivel de impresii, lucrurile tind să devină eclectice, dar acest aspect este chiar ceea ce stârnește fascinația pentru cei care descoperă obiectivele turistice de vizitat în București

La InterContinental, orașul este la picioarele tale. Poți vedea panorama minunată a orașului, chiar de la balconul camerei tale. Frumusețea orașului dezvăluie proiectele urbanistice începute în a doua jumătate a secolului XIX, atunci când a luat formă centrul circular, trasarea magistralelor largi, clădiri impozante pentru instituții sau punctele culturale, de influență franceză. De aici și denumirea de "micul Paris", căruia îi poți afla istoria la Muzeul Municipiului București, chiar lângă InterContinental.

Dar dincolo de încântarea vizuală, îți recomandăm să experimentezi orașul. Ce anume ar trebui să vizitezi pentru o experiență intensă, care nu se uită ușor? Îți propunem zona Centrului Vechi și cele mai faimoase parcuri ale capitalei.

Începe seria atracțiilor turistice din București cu Centrului Vechi al orașului, unde vei descoperi pe timp de zi un cartier pietonal cu clădiri unice, înscrise în Lista monumentelor istorice protejate, iar pe timp de noapte, un conglomerat de baruri sau cluburi deschise toată noaptea, pentru cei excentrici.

Pentru cei care iubesc mai degrabă liniștea, o bijuterie ascunsă a Centrului Vechi este mica Mănăstire Ortodoxă Stavropoleus, construită în 1724, o oază de pace și spiritualitate.
După ce lași în urmă Centrul Vechi, poți face o plimbare prin Parcul Cișmigiu, cel mai vechi și totodată cel mai mare parc din centrul orașului, construit la 1800, destinația preferată a aristocrației orașului de atunci. Astăzi este o destinație perfectă pentru o plimbare relaxantă sau pentru alergarea de dimineață sau, de ce nu, pentru activitățile de team building în aer liber.

Pentru cei care iubesc plimbările mai lungi, Parcul Herăstrău este cea mai bună alegere. Parcul ascunde în interiorul său și Muzeul Satului, un sat muzeu în mijlocul orașului, care prezintă cultura sătească din România, în secolele trecute, un obiectiv turistic și o destinație perfectă pentru cumpărături de suveniruri autentice, pe placul adulților, dar și pe placul copiilor.
Dacă picioarele nu v-au obosit încă, după o vizită la muzeul Satului, vă puteți îndrepta spre Arcul de Triumf și apoi, puteți face o plimbare pe Calea Victoriei, pentru o experiență autentică de-a lungul căreia vei simți pulsul orașului.

Unul dintre bulevardele principale ale orașului, Calea Victoriei, aduce împreună noul cu vechiul, întinzându-se pe o distanță de aproape 3 km, timp în care poți descoperi o secvență de istorie, cu suficiente locuri interesante astfel încât să îți rămână în memorie ca o experiență de retrăit. Printre obiectivele turistice de pe Calea Victoriei se numără Palatul Stirbey, Palatul Regal, acum sediul Muzeului Național de Artă a României, Ateneul Român, Biserica Kretzulescu, Palatul Cercului Militar Național, Palatul Telefoanelor, Muzeul Național de Istorie a României.

Indiferent ce tip de obiective din București ți-ai propus să experimentezi, Hotelul InterContinental, care este în sine un punct fierbinte al capitalei, cel mai înalt hotel al orașului, este o gazdă ideală, atât pentru faptul că este situat în punctul zero al centrului, iar asta face ca totul să îi fie aproape, cât și pentru priveliștea pe care o oferă, care iți taie respirația. Orice ai vrea să vizitezi, ești deja acolo.
 
hotel-centru-istoric-bucuresti-aproape-de-centrul-istorichotel-centru-istoric-bucuresti-aproape-de-centrul-istorichotel-centru-istoric-bucuresti-aproape-de-centrul-istorichotel-centru-istoric-bucuresti-aproape-de-centrul-istoric
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL