O călătorie în lumea aromelor

Noul sezon Brunchissimo de la InterContinental răsfață gurmanzii cu preparate din bucătării diferite în fiecare duminică. 

O călătorie în lumea aromelor
​Odată cu venirea lunii septembrie, au sosit și veștile bune de la InterContinental București - noul sezon Brunchissimo este aici, cu o serie de brunch-uri mai aromate ca niciodate. Brunchissimo este deja una dintre tradițiile de toamnă preferate ale bucureștenilor - adulții și copiii deopotrivă își rezervă duminicile pentru momente de răsfăț culinar, un loc de joacă complet reamenajat pentru copii, surprize muzicale, o tombolă săptămânală cu premii și multe altele - toate pentru 255 lei/ persoană. Anul acesta, brunchul este gratuit pentru copiii sub 6 ani, sau oferă reducere de 50% pentru copiii sub 12 ani și preț întreg pentru copiii peste 12 ani. Duminicile în familie sunt cu adevărat memorabile cu fiecare brunch, între orele 12:30 și 16:30.

Noul sezon al îndrăgitei tradiții din capitală promite "a season of culinary journeys" ce va oferi în fiecare duminică un nou răsfăț culinar delicios. Astfel, familiile gurmande vor putea experimenta cu fiecare ediție nouă preparate din bucătării internaționale diferite, dar pline de arome spectaculoase. 

Ce bunătăți poti degusta la Brunchissimo de la InterContinental?
Așa cum am obișnuit deja gurmanzii noștri fideli de la edițiile vechi, duminicile petrecute la InterContinental aduc cu ele o bogăție de arome delicioase, transpuse într-o varietate culinară de nerefuzat. Specifice pentru Brunchissimo, fructele de mare rămân în continuare în vogă. Stridii, creveți, scoici proaspete, vongole și caracatița se pot savura ca atare sau cu paste pregătite pe loc. Aperitive precum salate colorate în stil spaniol, brânzeturi nobile, pită făcută în casă și standul de paine încantă simțurile oaspeților.  

Conceptul noului sezon aduce oaspeților prezenți, pe lângă preparatele-semnătura ale evenimentului, delicatese cu arome orientale, asiatice, americane, africane și europene. Cu ocazia sărbătorilor precum Halloween, Crăciun, Sf. Valentin sau Paști, cei care aleg să își petreacă duminica la Braunchissimo se vor putea bucura de ediții tematice.  

În plus, fiecare duminică te va surprinde cu o nouă bucătărie ce îți va răsfăța gusturile - ceva bun din America Latină, gustul asiatic din Cambodia, arome mediteraneene din Monaco, un flavour specific de Ziua Recunoștinței, preparate de fiesta spaniolă, delicii turcești, dish-uri de Halloween, preparate specifice unui Oktoberfest german memorabil, arome orientale din Arabia Saudită sau preparate colorate cu arome specifice Africii. 

Te asigurăm că vei aștepta plin de nerăbdare fiecare duminică, pentru a te răsfăța alături de familie la final de săptămână. La toate acestea se adaugă deliciile cu care te-am obișnuit deja la edițiile precedente Brunchissimo de la InterContinental - gustul fin al mozzarellei fior di latte, ricottine elegante, celebra burrata, un stand de clătite de nerefuzat, alături de deserturi homemade pentru iubitorii de dulciuri, la pachet cu o selecție de băuturi la fel de delicioase, alături de Rhein sparkling wine.
Știm perfect deja că duminicile sunt rezervate familiei - cei mici au la dispoziție un nou loc de joacă, dotat cu un castel gonflabil unde se pot bucura de noi aventuri. Copiii deja adoră faimoasele personaje din universul Itsy Bitsy, precum Super Zapa, Dj Dodi, Spark, Bitsy sau Spinner, ce întrețin atmosfera de la locul de joacă. În plus, se pot bucura de fiecare dată de premiile din fiecare duminică, precum jucăriile de la Noriel sau biletele la Teatrul Excelsior. 

Iar pentru că atmosfera este chiar ingredientul special care să îți condimenteze duminica așa cum ai visat, nu va lipsi nici spectacolul de muzică live, ce te va face să te ridici de pe scaun pentru puțină mișcare sau te va face cel puțin să fredonezi piesele preferate. 

Nu uita, dacă ești membru al IC Bucharest Social Club, te vei bucura la fiecare ediție de Brunchissimo de un discount de 15-20%, în funcție de tipul de card pe care îl deții.  

Ne vedem duminică la brunch-ul tău preferat! Nu uita să îți rezervi masa prin formular sau direct la numărul de telefon 0799 994 995. 
O călătorie în lumea aromelorO călătorie în lumea aromelorO călătorie în lumea aromelorO călătorie în lumea aromelorO călătorie în lumea aromelor
share

Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL