Botez de poveste

La InterContinental București găsești locația perfectă pentru botezuri și aniversări pentru copii

Botez de poveste
Botezul este primul eveniment special din viața bebelușului tău, iar noi știm că îți dorești o petrecere elegantă, cu stil, care să fie de neuitat pentru părinti și invitați, iar copilul să se poată bucura, peste ani, de fotografii reușite.  
Cu facilități de ultimă oră, săli uimitor de frumoase și o echipă dedicată, botezul celui mic va fi memorabil. 

De ce să alegi InterContinental București pentru botezul copilului tău?
Un prim motiv pentru care să alegi una din sălile hotelului este frumusețea locului. Celebra Sală Ronda, moderna Sală Fortuna de la etajul 21, eleganta Sală Rapsodia sau sala Opera, cu terasă spre centrul orașului, sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor tale și pentru a găzdui un botez de poveste, atât pentru familie, cât și pentru invitați. 
Pentru că știm cât stres poate reprezenta pentru părinți organizarea unui astfel de eveniment, echipa InterContinental București vă pune la dispoziție un coordonator de eveniment care să vă ajute să planificați totul până la cele mai mici detalii. 

Ce avantaje ai în oferta de botezuri de la InterContinental București?
Pentru organizarea petrecerii de botez la InterContinental Bucuresti punem la dispoziția părinților următoarele beneficii:
  • Sala de botez
  • Spațiu separat amenajat pentru copii
  • Degustarea meniului și tortul de botez
  • Aranjamentul meselor și scaunelor, videoproiector și ecran
  • Lumânările decorative, meniuri de botez și cartonașe cu numele invitaților
  • Numerele de masă și diagrama personalizată a sălii
  • 2 locuri în parcarea supraterană a hotelului
  • Camera Deluxe cu pătuț pentru bebeluș
  • Tarif special de cazare pentru invitați

Dacă vrei un botez cu adevărat memorabil, nu uita să optezi și pentru momentele speciale, personalizate - ursitoarele ce vor face urări copilului și îi vor oferi daruri unice, în funcție de nume și ziua nașterii, personaje-îngeri și un spectacol live, cu adevărat magic. 

Știm cât de important este fiecare detaliu al unui botez - alegerea restaurantului și a meniului de botez, decorul sau momentele de divertisment. Nu ezita să ne contactezi pentru a te ajuta să organizezi un botez de poveste! 

Supereroi, jucării și distracție
Și, pentru că la botez vei avea invitați și mulți copii, îți propunem o variantă mai puțin clasică pentru organizarea acestei petreceri: Brunchissimo, celebrul nostru brunch de duminică de la Braseria Corso. Acesta este nu numai locul perfect pentru aniversări, petreceri sau evenimente tematice pentru copii, dar și o idee foarte bună pentru organizarea unei petreceri de botez cu până la 20 de invitați. 
Aici veți fi întâmpinați cu vin spumant și vă veți bucura de un meniu-bufet cu preparate variate, de la salate la bar cu fructe de mare, mâncăruri calde și deserturi delicioase, inclusiv clătite preparate pe loc, înghețată și vată de zahăr. Pachetul de băuturi include vin spumant, vin alb și roșu, bere, băuturi răcoritoare și cafea. Muzica live și tombola cu premii vor întreține atmosfera și îi vor încânta pe invitați.  
  
Brunchissimo are un loc de joacă special amenajat și, mai ales, pe supereroii Itsy Bitsy care au pregătite multe activități care îi vor distra și îi vor antrena pe cei mici cu jucării de la Noriel și concursuri cu premii. Te invităm să faci cunoștință cu îndrăgitele personaje mai jos.

ITSY activează puterea CREATIVITĂŢII
Itsy este o fetiţă extraterestră care împreună cu Bitsy a creat radioul Itsy Bitsy. Iubeşte muzica, dansul, pictura, desenul, cărţile, filmele, artele, jocurile, jucăriile şi animalele. Este foarte cochetă, ca orice fetiţă, şi vede câte ceva frumos în orice lucru pe care il spun copiii.

BITSY activează puterea CURAJULUI
Bitsy este un băiat extraterestru care împreună cu Itsy a creat radioul Itsy Bitsy. Iubește ciocolata, sportul, surprizele, glumele, muzica şi dansul, maşinile, jocurile, filmele şi lego. Este spontan, curios şi năzdrăvan, ca orice băieţel. Adoră neprevazutul şi improvizaţia!

SPARK activează puterea BUNĂTĂŢII
Este un supererou ecologist, care iubeşte animalele, plantele şi tot ce ne înconjoară. Spark ne inspiră pe toţi să ne purtam cu bunătate unii faţă de alţii, să ocrotim animalele şi natura, să colectam deşeurile selectiv şi să reciclăm, să ne implicăm în protejarea planetei. O mare iubitoare de natură, mers desculţ prin iarbă şi îmbrăţişat copaci. Îi place să hoinărească prin natură şi să se joace cu copiii, implicându-i în diverse jocuri de reciclare creativă. 

SPINNER activează puterea ENERGIEI
Spinner este supereroul care ne inspiră să ducem o viaţă sănătoasă, pentru a avea muuultă energie şi să ne bucurăm de o viaţă lungă şi sănătoasă. Iubeşte mişcarea şi sportul, mănâncă sănătos, ştie secrete pentru o odihnă bună şi o hidratare corespunzătoare. Este pasionat de psihicul uman şi dezvoltare personală!

SUPERZAPA activează puterea PRIETENIEI
Prietena copiilor, SuperZapa vorbeşte cu ei despre orice. Totul însă are o abordare aparte, aceea a prieteniei, a lucrurilor făcute în echipă, a ajutorului pe care îl dăm sau îl cerem la nevoie. Mare iubitoare de copii, energică, jucăuşă, optimistă şi tot timpul cu chef de distracţie. Este o persoană modestă, glumeaţă şi are replică pentru orice oricând!

DJDODI activează puterea BUCURIEI
Este supereroul care prin muzică şi dans se conectează cu copiii de toate vârstele. Energică şi întotdeauna plină de viaţă, DjDodi reuşeste să lanseze cele mai distractive provocări prin care îi conduce pe copii spre emoţii pozitive, prin muzică şi dans.
De fiecare dată copiii se vor putea bucura si de premii precum jucării de la Noriel, dulciuri si bilete la Teatrul Excelsior.

Vă așteptam împreună cu cei mici la InterContinental București pentru un botez cu adevărat magic!

Botez de povesteBotez de povesteBotez de poveste
Termeni și Condiții | Politica de confidentialitate | Politica de cookie

Copyright 2021 InterContinental Bucharest. This hotel is owned by SC Compania Hoteliera Intercontinental Romania SA and managed by HH Hotels (Romania) SRL